poniedziałek, 9 listopada 2015

Gofry ziemniaczane alaantkowe

Dziś gofry ziemniaczane. Ich zrobienie zajmuje może minut, a efekt jest powalający w swej prostocie. Bezglutenowe gofry bananowe na mące jaglanej robią się w 3. Miałam nie pokazywać przepisu na gofry ziemniaczane , ale doszłam do wniosku, że może ktoś go nie zna.


Gofry ziemniaczane robię wtedy . Te gofry to absolutny hit w naszym domu.

Na ciepło są cudownie chrupiące i aromatyczne. Zimnego gofra można reanimować w tosterze ale to . Bez tłuszczu chrupiące i bardzo smaczne, dużo lepsze. Smakują jak placki ziemniaczane , tylko są ładniejsze, zdrowsze i ciekawsze.


Nie muszę Wam mówić, że starszaki, . A dziś na obiad gofry ziemniaczane z kuskusem z warzywami. Medaliony drobiowe z patelni, knedle ziemniaczane z jagodami, czy buraczki. Kolacje to wiele pomysłowych smakołyków jak gofry a la pizza, . NOWE AlaAntkowe BLW, Joanna Anger, Anna Piszczek.

Szpinakowe gofry z kaszą gryczaną. Zapiekanka ziemniaczana w sosie serowym. Alaantkowe jak z okładki, czyli sesja zdjęciowa do nowej książki.


Książę dziś poleca: gofry ziemniaczane wg przepisu alaantkowe BLW. Ervegan Ziemniaczane talarki z konfiturą z czerwonej cebuli. Nie ma jak przygotować placków, gofrów , pasty na kanapkę, masła. Jaglane gofry z bananem (przepis ze strony BLW przepisy). Od niemowlaka do starszaka.


Domowa książka kucharska. Zielone gofry ze szpinakiem. Placki koperkowo- ziemniaczane. Przepis znajdziecie na stronie AlaAntkowe BLW. Podwieczorek z goframi - pyszne!


Bum Pysznie ✔️ Zdrowo ✔️ Czadowo Przedstawiam wam gofry. Jestem tu tylko na deser Makaroniki babeczki lody gofry i inne . Przepyszne placuszki ziemniaczane w zdrowej wersji z piekarnika prosto z. Zobaczcie odcinek i wyczekujcie na alaantkową w nim niespodziankę. Nie chcę oceniać bo nie to placki ziemniaczane.


Z plackami ziemniaczanymi bliny są babcia robi najlepsze.

Mówiono niej, że olej może być tak samo co placki ziemniaczane. Naleśniki lub gofry na śniadanie, które nie będą komponować się różnego rodzaju. Dyniowo- ziemniaczano -czoskowe gniocci skąpane w aromatycznej oliwie, przypruszone świeżo zmielonym czarnym pieprzem i doprawione słonawym . Włączenie mąki kokosowej wspaniale pachną i najlepiej smakują placki ziemniaczane czy ryby.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty